MARKTEN 2022

Inschrijven? Klik Hier!

Email: hannie@bruisendgorcum.nl

Kofferbakmarkt d.d. 18 september a.s

Mercon terrein Gorinchem. Nieuwe wolpherensedijk 5 Gorinchem

De markt is de hele dag, van 10 tot 16 uur, Opbouw begint om 8 uur en eindigt om 10 uur. Dan komt het publiek het terrein op en mag er niet meer gereden worden. Er zijn geen kramen, u kunt een tafel of een kleedje meenemen. Partytent is mogelijk maar hij kan niet aan de grond vastgezet worden. Let op uw portemonnee of geldkistje. Geen illegale waren toegestaan. Een beetje nieuwe spullen mag er wel bij als u maar het overgrote deel gebruikte spullen bij u hebt. Als u, met vriend of vriendin, naast elkaar wil staan dan graag met zijn tweeën tegelijk het terrein op rijden.

korting 5 euro

De markt is de hele dag, van 10 tot 16 uur, Opbouw begint om 8 uur en eindigt om 10 uur. Dan komt het publiek het terrein op en mag er niet meer gereden worden.
Er zijn geen kramen, u kunt een tafel of een kleedje meenemen. Partytent is mogelijk maar hij kan niet aan de grond vastgezet worden. Let op uw portemonnee of geldkistje. Geen illegale waren toegestaan. Een beetje nieuwe spullen mag er wel bij als u maar het overgrote deel gebruikte spullen bij u hebt. Als u, met vriend of vriendin, naast elkaar wil staan dan graag met zijn tweeën tegelijk het terrein op rijden.

kinderrommelmarkt

Voor een beetje regen wordt de markt niet afgelast. Bij extreem weer natuurlijk wel, extreem weer is code rood. Maar ook dan krijgt u uw staangeld niet in zijn geheel terug gestort. Wij hebben geen controle over de weersomstandigheden en onze kosten gaan door. We zijn een stichting, bedrijfskapitaal hebben we dus niet. Het moet u duidelijk zijn dat er bij boeking van een buitenmarkt een risico van slecht weer bestaat. Dit risico geldt ook voor u. Per cancelling wordt bekeken wat de reden van annulering is en wat de aanpak zal zijn.

Er zijn twee gratis toiletten op het terrein. Extra schoonmaakmiddelen bij de toiletten. EHBO bij de ingang. Neem uw vuil mee aub, we hebben maar 2 bakken. Is het terrein vuil na afloop dan trekt Mercon de toestemming in. Laten we onze plek beschermen. Bel me als er iets niet goed gaat.

Bezoekers gaan 0,50 toegang betalen. We willen op elk moment weten hoeveel mensen zich op het terrein bevinden. Bij overflow van mensen wordt bij de ingang 10 uit, 10 in gehandhaafd. Ook is dit geld bestemd voor de steeds maar hogere prijzen die we moeten betalen.

Wij maken reclame op diverse FB groepen, bij de evenementen van de VVV Gorinchem, via Meuk is Leuk en via Hollandse markten. Ook zijn we goed te zien vanaf de doorgaande weg. U kunt ook helpen door zelf ook veel reclame op Facebook/insta, etc. te maken. Meer mensen betekent voor u meer verkoop.

Deze keer hebben we een zanger: Gert Jan

artiest gert jan

Eindtijd van de markt is om 16:00 uur. Ga niet zelf wegrijden want dan wordt u, wegens veiligheidseisen van onze vergunning, tegengehouden door de verkeersregelaars. In geval van nood wordt u over de markt begeleid naar de uitgang door onze medewerker.

Door deze reservering te accepteren gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Laten we er met zijn allen leuke marktdagen van maken, duim voor mooi weer. Ik ben in ieder geval blij jullie weer te mogen zien.

Met groet, Hannie 0626881426